Partners

Verzekeringsmaatschappij Baloise staat in voor een duurzame relatie met haar partners en onafhankelijke makelaars. Op die manier willen ze particulieren en ondernemingen passende verzekeringsoplossingen aanbieden. Baloise bouwt aan een veilige, gezonde en aangename wereld. Ze willen meer zijn dan enkel een verzekeraar. Daarom zetten ze hun schouders onder verschillende initiatieven, organisaties en projecten op sociaal, sportief en cultureel vlak.

Op sportief vlak zijn ze een heel jaar aanwezig. Sinds 2021 is Nina Derwael merkambassadrice van Baloise. Je kunt ze kennen van het voetbal, van de Baloise Antwerp 10 Miles en in het bijzonder het wielrennen, waar Baloise een warm hart voor heeft. Het ganse jaar door zijn ze zichtbaar in het veld, op de weg en op de piste. 

Bouwen aan een veilige wereld en een hart voor wielrennen? Dat maakt van Baloise de geschikte partner van Sven Nys Academy om mee kinderen te leren zich veilig in het verkeer te begeven.

www.baloise.be

Trek Bicycle Corporation is de grootste fietsproducent van de Verenigde Staten. Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Op gebied van fietsen is Trek wereldwijd marktleider door de grote verscheidenheid aan producten en constante ontwikkeling.

De missie van Trek is om enkel producten te maken waarvan ze houden, ongelooflijke gastvrijheid te bieden aan hun klanten en de wereld te veranderen door meer mensen op te fiets te krijgen.

www.trekbikes.com

SRAM Corp. is een Amerikaans bedrijf dat fietsonderdelen produceert. Fietsonderdelen zijn alles wat ze doen en daarom doen ze het ook zo goed. Ze noemen zichzelf dan ook bekrompen en toch vooruitdenkend. Bij SRAM draait het om continu verbeteren en revolutionaire innovatie. Het zijn de renners die fietsen ademen die het meest van hen houden.

www.sram.com

Bij èggo vinden we dat we allemaal af en toe verandering nodig hebben. Een kleine of grote verandering, om ons leven te veranderen. En wat als een ander interieur ook een andere richting aan je leven gaf? Al sinds 2007 helpen we duizenden gezinnen om hun interieur mooier te maken dankzij ons betaalbaar design, onze oplossingen op maat, onze kwaliteitsvolle producten en een ongeëvenaarde begeleiding.

www.eggo.be

De sleutel tot succes, dat is wat ze elk team te bieden hebben: de geschikte teamkleding in de juiste kleuren en maten. Een service op maat via hun lokale gespecialiseerde dealers. En de ideale tools voor het sluiten van langdurige partnerships met alle clubs, bedrijven of verenigingen die hun teams professioneel willen uitrusten. Dit is hoe ze zijn uitgegroeid van een garagebedrijf tot een succesvol teamsportmerk – WE ARE TEAM.

www.jako.be

Defibrion is dé specialist in AED & BHV. Onze missie? Dat ieder mens effectief kan worden geholpen bij noodsituaties op de werkplek en in openbare ruimtes.

Defibrion maakt werk- en leefomgevingen veilig sinds 2008. Groei, ontwikkeling en innovatie zijn dan ook belangrijke peilers, zowel binnen ons bedrijf als binnen onze branche. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en maken graag het verschil met nieuwe oplossingen.

www.defibrion.com

Al meer dan 100 jaar worden FACOM gereedschappen gebruikt en vertrouwd door professionals in enkele van 's werelds technisch meest veeleisende industrieën. Met de kwaliteit die u verwacht van een superieur Frans product, ondersteunen de gereedschappen technici die werken op het scherpst van de snede. Overal waar behoefte is aan absolute precisie van gereedschappen van de hoogste kwaliteit, vind je FACOM. Ze zijn het gereedschap van de perfectionist.

www.facom.com